uyanma

Korkarak uyandığın ve bunu bir rüya olduğunu düşünerek şükrettiğin  anda aslında hala rüyada olduğunu anladığında içinde ürperen ve yavaş yavaş tüm bedenini saran o korku.
İç içe rüya ,her biri   o anki durumu kabul etmediğin için kendini zorlayarak uyumaya bir sonrakine atladığın bir karabasan şöleni.

Bir an kan ter içinde uyandığında işte bunun bir rüya olduğunu düşünerek şükrettiğin  anda aslında hala rüyada olduğunu anladığında içinde ürperen ve yavaş yavaş tüm bedenini saran o korku farkına vardığın bir patern, zorlasan tekrar uyuyabileceğin ama zaten uykuda olduğunu bildiğin, bunu kaç kez tekrar ettiğini bilmediğin bir farkındalık.
Sonra hatırlaman uyandığın rüyayı, uyuduğunu farkedip bu karabasandan kurtulmak için kendini uyanmaya zorladığını , kastığını, dişlerini sıktığını, ne kadar çok terlediğini .... yapman gereken uyanmak , uyanmak için ne yaparsın  ki gerçekte , başlarsın sende aynı rüyanda yaptığın gibi kendini uyanmaya zorlamak, kasmak her kasını, dişlerini sıkmak... ha gayret uyanacaksın  rüya olduğunu bildiğin bu uykudan.
Ya sonra  uyandığında işte bunun bir rüya olduğunu düşünerek şükrettiğin  anda aslında hala rüyada olduğunu anladığında içinde ürperen ve yavaş yavaş tüm bedenini saran o korku

Matruşka gibi iç içe.. ne kadar derine ine bilirsin ki, zaten ne kadarını hatırlasın  ki zaten ...

En sonunda anlarsın ya işte neden iç içe bu kadar rüya içinde rüya gördüğünü, birinde zorda olsa uyuduğun birinde bunun bir rüya olduğunu anlamaz isen ,  birde o kadar korkunç olmazsa rüyan neden uyanmaya zorlayacak-sındır ki kendini
varsın uyanma

Yorumlar

Popüler Yayınlar