gecip giden

Zamanın akışı üzerine yazılmış neredese bulabildiğim  tüm kitapları , internet yazılarını bilimsel ve felsefi yazıları okumuştum bir zamanlar. hatta kendime göre bir teori bile vulmuştum. Kimseyede anlatmamıştım, sanki biri araklayacak gibi.zaten araklasa ne işine yarayabilirdi ki.

Buraya yazmamada bir mahsur yok nasıl olsa zaten okuyanı olmayan bir blog yazmaya başlamak çok zevkli ve kimsenin  okumadığını bildiğin içinde aklından gecenleri okuyan bundan ne anlar , anlayabilrmi düşüncesiyle yazmıyorsun nesıl olsa.

Benim teorim kısaca ;
 zamanın anlardan oluştuğu üzerine ve her bir saniye  6,02*10^23   andan oluşuyor. neden bu sayı diyorsanız aslında  fiziksel bir formülasyonu var ama yalnışlıkla biri okursa diye yazmıyarum işte :))

Her saniye  6,02*10^23   andan oluştuğu  ve her an bir biri üstüne katlandığı için sinemada bir filim seyreden biri  nasıl ki filmin birbiri ardı sıra gelen resimlerin hızlı bir şekilde yer değiştirmesini anlamıyorsak benzer işte.

Asıl yazmak istediğimden uzaklaşıyorum yine , ne kadar zaman üzerine yazdığımda bu şekilde dağıtsam da asıl yazmak istediğime gelmeli sıra. Geçip giden zaman.
 gelmiyor işte

Yorumlar

Popüler Yayınlar